Vegetarisk jordnötsgryta

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Ingredienser

  • 1 rött äpple
  • 1 purjolök
  • 1 burk hela champinjoner
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 påse salta jordnötter (ca 200 gram)
  • Curry
  • Kokosflingor till servering
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka äpplet Strimla purjolöken Bryn det tillsammans i en gryta med lite curry.
    2. Häll av champinjonerna och låt dem bryna med. Häll sedan över de krossade tomaterna. Låt grytan sjuda ihop ett tag. Smaka av med lite peppar och ev mer curry men tilsätt inget salt.
    3. Strax innan serveringen vänder man i jordnötterna i grytan.
    4. Servera med kokt ris och kokosflingor att strö över

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    a-lie 10 november 2011

    Detta var riktigt, riktigt gott. Tack för ett spännande vegetarisk recept!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben