Vegetarisk keso-lasagne.

Serverar: 4-6 portioner

Hittade på det här receptet en dag för ganska många år sen när jag var vegeterian. Det kom några vänner på besök och vi blev hungriga. Det här går fort att göra. =)

Ingredienser

  • Lasagne plattor gärna färskpasta
  • 1 burk dolmio (eller någon annan tomatsås)
  • 1 burk keso (den stora burken)
  • 1 påse färdigriven ost
  • Instruktioner

    Börja med att lägga ett lager lasagneplattor i botten på en ugnsfast form. Sen ett lager tomatsås och sen ett lager keso på det. Fortsätt att varva plattor, sås och keso tills formen är nästan helt full. Strö över rikligt med ost och gratinera sen i ugnen enligt anvisningarna på lasagneplattornas förpackning. Tillagnings tiden varierar beroende på om du använder färsk pasta eller inte. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    LenaLundqvist1982 9 juni 2010

    Jättegott, smakade lite som pizza nästan!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben