Vegetarisk kladdkaka

Serverar: 1 portioner

OBS! Kolla kakan! Den ska vara kladdig när den tas ut.

Ingredienser

  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 2 dl sojamjölk
  • 2½ dl socker
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 2 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Smält smöret. Blanda sojamjölken och sockret. Tilsätt vaniljsocker kakao och mjöl. Vispa till en slät smet.
    2. Smörj en rund glasform med mjölkfritt margarin. Grädda i nedre delen av ugnen ca 10 min i 225 grader.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    Johannahjelm 29 mars 2012

    Godkänd men den blev inte fluffig. den blev platt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben