Vegetarisk korv-stroganoff

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Eftersom jag inte äter kött har jag fått uppfinna lite egna rätter, med fantasi går allt!

Ingredienser

  • 400 g vegetarisk middagskorv (finns i frysdisken)
  • 1-2 gul lök
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 msk vetemjöl
  • Smör
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 1 buljongtärning (grönsaksbuljong)
  • 2 dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 dl gräddfil / grädde
  • Instruktioner

    1. Skär korven i stavar och bryn med den hackade löken i en stekpanna.
    2. Tillsätt paprikapulver och mjöl, rör om och tillsätt vatten, tomatpuré och buljongtärning. Låt småputtra några minuter.
    3. Rör ner gräddfilen eller grädden. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera till ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben