Vegetarisk lasange

Serverar: 3 portioner

Är inte så säker på mängden ingredienser . Man får höfta lite.

Ingredienser

  • ca 10 st lasangeplattor
  • ca 6 dl mix ostsås
  • vatten enligt anvisningar
  • mjölk enligt anvisningar
  • ca 2 dl fryst hackad spenat
  • 1 gul lök
  • hackad gräslök
  • vitlök
  • en skvätt grädde
  • salt
  • peppar
  • valfri svamp
  • riven ost
  • Instruktioner

    1. Ostsås: vispas ihop från påsmix. Svampsås: Stek valfri svamp som blandas i lite av ostsåsen. Spenatsås: Rör ihop en gegga av spenaten, gräslöken, hackad gul lök, vitlök och en skvätt grädde. Salta och peppra lite.
    2. Smörj en gratängform. Varva tex så här: Svampsås i botten - 1 lager lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor - spenatsås - lasangeplattor-ostsås. Strö över riven ost.
    3. Tillaga i ugn 225 grader ca 30 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben