Vegetarisk laxpastasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt, snabbt och gott till pasta men går lika bra till potatis.

Ingredienser

  • 104 g bolognesa vegetarisk (blå band)
  • 200 - 250 g laxkotletter
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 2 krm pizzakrydda
  • 1 krm paprikakrydda
  • 1 medelstor morot
  • 100 g ost
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Pasta eller potatis för 4 personer
  • Instruktioner

    1. Stek laxkotletterma med lite salt tills de är genomstekta och gyllenbrun. Mosa ner laxen med gaffeln och tillsätt pulversåsen med vatten. Lägg i kryddorna och riven vitlök samt en riven morot.
    2. Småkoka allt tills såsen är färdig på ca 10 min, tillsätt extra vatten om såsen tjocknar. Salta och peppra.
    3. Servera såsen till nykokt pasta eller potatis med riven ost på, gärna lagrad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben