Vegetariska enchilladas

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 20 minuter

supergoda och superenkla enchilladas som inte bara passar vegetarianer

Ingredienser

  • 8 tortillabröd, gärna med smak
  • 1 liten burk majskorn
  • 1 förpackning quornfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 röd paprika
  • 2, 5 dl creme fraiche, gärna tomat & basilika el. naturell
  • 1 dl riven ost
  • ev. salsa och gräddfil till servering
  • Instruktioner

    Stek quornfärsen (det går jättefort) och strö på tacokryddan. finhacka paprikan, lägg i den och majskornen i pannan. sist i med creme fraichen och låt steka ytterligare fem min. Lägg upp lite av färsröran på varje tortillabröd, rulla ihop och lägg i en ungsfast form. strö över osten och låt dem gratineras ca 10 min i mitten av ugnen. Klart att servera, gärna med en klick gräddfil och en chunky salsa till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben