Vegetariska pastarullar

Serverar: 4 portioner

Pastarullar med en härlig, lite kryddstark grönsaksfyllning.

Ingredienser

  • 100 g färska champinjoner
  • 1 orange paprika
  • 1 röd paprika
  • ½ squash
  • 6 salladslökar
  • Olivolja
  • 500 g krossade tomater, ev med chili
  • 1 tsk sambal oelek
  • ½ kruka finhackad basilika
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 paket förska lasagneplattor
  • Garnering
  • 1 ½ dl riven mozzarellaost
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Ansa och skiva svampen samt kärna ur och tärna paprikorna. Tärna squashen och strimla lökarna.
    3. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs grönsakerna blanka och mjuka. Tillsätt krossade tomater och sambal oelek och låt puttra i några minuter.
    4. Tillsätt finhackad basilika och créme fraiche, låt koka upp.
    5. Fördela röran på varje lasagneplatta. Rulla ihop.
    6. Lägg rullarna tätt i en smord eldfast form och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
    7. Servera med sallad och ev en klick créme fraiche eller gräddfil.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben