Vegetariska svampbiffar (15-20st)

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt goda mini svampbiffar!

Ingredienser

  • 4 burkar svamp á 184g
  • 2 gul lök
  • 2 ägg
  • 1dl vetemjöl
  • 1dl ströbröd
  • 1tsk salt
  • 1krm svartpeppar
  • Smör / olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Skölj burksvampen, tryck ur överflödig vätska och finhacka den i små bitar.
    2. Skala och finhacka lökarna. Fräs sedan löken i smör/olja i några minuter.
    3. Blanda löken med den hackade svampen, äggen och mjölet i en skål.
    4. Krydda svampblandningen med salt och svartpeppar.
    5. Forma nu små biffar och vänd dom i ströbröd (om de är svåra att forma tillsätt lite mer mjöl).
    6. Stek biffarna i en stekpanna med smör/olja.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Ewa55 23 mars 2013

    mycket bra har redan ätit varm rekommenderar Ewa55

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben