Viktoriakaka

Serverar: 50 portioner

Tid: 50 minuter

Jättegoda och enkla att göra!

Ingredienser

  • 200 g margarin
  • 2 dl socker
  • 1 msk sirap
  • 1 äggula
  • 4½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 msk vaniljsocker
  • 200 g blockchoklad , mörk eller ljus
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i en bunke till en smidig deg. Rulla till små kulor och platta till på en plåt med bakplåtspapper. Grädda tills kakorna har svag färg, ca 7 min i 150 grader. Lägg en klick smält choklad mitt på kakan. Förvara kakorna i kylen eller frysen. Godast är det att äta dom kalla:)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    zanette 31 oktober 2010

    Hej mycket goda men lite söta kakor för min del så nästa gång jag gör dom blir det minder socker.. Fick ha dom lite längre i ugnen än 7 min En 4a får du av mig mvh zanette

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben