Viltsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En god och värmande höstsoppa

Ingredienser

  • 1 paket ren- eller älgskav
  • 1 purjolök
  • 2 morötter
  • 1 klyfta vitkål
  • 1 liten bit rotselleri
  • 2-4 potatisar
  • salt & peppar
  • 1 liter kött buljong
  • 1msk messmör
  • 1msk svartvinbärsgele
  • 1 dl creme fraice
  • persilja till dekoration
  • Instruktioner

    Hacka och förstek skaven, purjon, morötterna, vitkålen, rotsellerin och potatisen. koka sedan upp buljongen och till sätt de förstekta köttet och grönsakerna. Strax innan servering tillsätt messmöret, gelen och créme fraichen. Dekorera med lite persilja innan servering..

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben