Vinbräserade kotletter

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Ett recept där kotletter blir en riktig festmåltid.

Ingredienser

  • 4 kotletter
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl riven ost
  • 2 vitlöksklyftor
  • Olja att blöta ströbrödet med
  • 1 dl persilja
  • Potatis
  • Bernaicesås
  • Rödvin
  • Instruktioner

    1. Krydda kotletterna och lägg över dom i en långpanna,lagom stor för kotletterna. Blanda ströbröd, olja, pressade vitlöksklyfor, ost och persilja. Lägg blandningen på kotletterna och häll rödvinet runt kotletterna. Sätt in pannan längst ner i ugnen på 225 grader ca 25-30 min. Klart när köttet har en fin yta och vinet sugits upp.
    2. Servera klyftpotatis, sallad, vitlöksklyftor och varm bernaicesås till.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben