Vit kladdkaka med kokos
Tid:
20 minuter
Enkel och kladdig!
Ingredienser
200 g vit choklad
100 g smält smör
3 ägg
0.75 dl socker
1½ dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
½ dl riven kokos
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och salt i en bunke. Smält chokladen i en skål och rör försiktigt ner det smälta smöret och äggen.
Vänd ner chokladsmeten i mjölblandningen och blanda. Häll smeten i smord springform (ca 24 cm) och häll över kokos.
Grädda i ca 10-13 minuter och låt den gärna stå i kylen några timmar för att bli extra kladdig.
Servera med t.ex. grädde eller rårörda bär.
Liknande recept
Vit kladdkaka med blåbär
4.6
10-15
3
Kladdkaka med nougat och kokos
4.5
8-10
38
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Apelsinmuffins med vit choklad och kokos
1
Kladdkaka med vit choklad
4.7
6
Chokladbollar med vit choklad och kokos
4
20 min
6
1
Vit kladdkaka med daimhack och chokladtäcke
Kladdkaka alà Kokos
20 min
6-8
Kladdkaka med saffran och vit choklad
20 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!