Chokladbollar med vit choklad och kokos

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Goda och snabba chokladbollar med vit choklad.

Ingredienser

  • 50 g mjukt smör
  • 0,5 dl florsocker
  • 50 g havregryn
  • 0,5 tsk vaniljextrakt
  • 1 msk oboy
  • 1 msk kakao
  • 1 msk kaffe
  • 40 g vit choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser. Släng in smeten i kylen ett litet tag eller rulla direkt till bollar.
    2. Smält chokladen i micro eller vattenbad. Häll eller doppa chokladbollarna i den smälta chokladen och strö över lite kokos. För lite speciella chokladbollar, färga kokosen med hushållsfärg innan ni toppar chokladbollarna med det.
    3. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    chw 10 maj 2013

    Varför blanda dl och g ? På smör förstår jag men att ange gryn i vikt..

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben