Vitlöks-och parmesanmajonäs
Tid:
15 minuter
En god röra till fiskgryta.
Ingredienser
1 äggula
1 vitlöksklyfta, skalad, finriven
1 msk vitvinsvinäger
2 msk parmesanost, finriven
1 dl neutral olja
2 msk crème fraiche
1 krm salt
½ krm peppar
Instruktioner
Mixa äggula, vitlök, vinäger och finriven parmesanost med en stavmixer eller i en matberedare.
Tillsätt olja, t ex solrosolja, droppvis samtidigt som du fortsätter att mixa. Blanda i crème fraiche. Krydda med salt och peppar.
Liknande recept
Lax på vitlöks-och limebädd (Viktväktarrecept)
5
4
2
Grillad entrecóte med vitlöks-och grönpepparsky
4
Grönsakspasta med parmesan och saffran
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!