Grönsakspasta med parmesan och saffran

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Otroligt gott

Ingredienser

  • ca 1kg fläskfilé
  • Bandspagetti ( ett sådant barillapaket räcker nog till 4)
  • Salt
  • peppar
  • 3-4 dl grovt riven parmesanost
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 stor kruka basilika
  • 1 stor kruka/knippe gräslök
  • 1 stor kruka/knippe persilja
  • 1 zucchini
  • 2 morötter
  • 2 paket saffran
  • Instruktioner

    1. Stek köttet i skivor "hyvla" morötterna och zucchinin. Hacka alla färska kryddor, blanda med den grovrivna parmesanen och vitlöken.
    2. Koka pastan enligt paket. Låt morötterna och zucchinin koka med ett par minuter på slutet. Blanda ned ost, vitlöks-och kryddblandningen i den nykokta pastan i en stooooor skål/fat Blanda ned saffran. Blanda till osten smält ned och saffranen har gjort den riktigt gul. Blanda ned köttet i pastan, svartpeppra och ev salta och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben