Vitlökssill

Serverar: 6-8 portioner

Sill som är god på alla bufféer...jul...påsk... midsommar...sillen går att äta direkt, men blir ännu godare om den får stå till sig en dag.

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill i bitar, à 200 g
  • 2 rödlök, finhackade
  • 1 knippe gräslök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 msk lättmajonnäs
  • 2 ½ dl Milda Fraiche
  • ½ citron, saften av
  • Instruktioner

    1. Låt matjesbitarna rinna av väl genom ett durkslag. Finhacka rödlök och gräslök.
    2. Blanda ihop fraiche, lättmajonnäs, pressad vitlök. Smaksätt med citronsaft.
    3. Lägg finhackad rödlök i botten på ett uppläggningsfat. Täck med sillbitar ovanpå. Bred över fraiche-blandningen.
    4. Garnera med resten av rödlök och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben