Vivis Tonfiskröra

Serverar: 4-6 portioner

Blev bjuden på detta en sommarkväll av stuggrannen. En jättegod röra som äts på tunnbröd eller smörstekt bröd.

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk
  • 3 hårdkokta ägg
  • ca 3 msk majonnäs
  • ca 3 msk chilisås
  • 1 stor finhackad gul lök
  • ca 1 tsk senap
  • rikligt med hackad dill
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Finfördela tonfisken med de hårdkokta äggen. Rör ner lökhacket och bind ihop det hela med majonnäs och chilisås. Smaka av med senap och kryddor och rör ner dillen. Servera röran med smörstekt bröd eller tunnbröd.

    Liknande recept

    5
    10 min
    6
    3

    Kommentarer (2)

    flabban 6 april 2010

    En jättegod röra, som även skulle funka som fyllning till smörgåstårta också. Den kommer jag att göra fler gånger och då byta ut den gula löken mot en röd, som är lite mildare. Tack för ett bra recept.

    mammis 19 juni 2011

    Jättegoood

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben