Wraps Mexicanos med mangosalsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mmmmmmm! Jag älskar tacos av olika slag

Ingredienser

  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 1 st gul paprika, strimlad
  • 2 msk olja, eller margarin
  • 400 g kycklingfilé, eller fläskfilé, strimlad
  • 1 dl taco sauce
  • 4 tortilla wraps, stora
  • Tillbehör
  • Salt
  • Cayennepeppar
  • Mangosalsa
  • 1 mango, i tärningar
  • 1 tsk limesaft
  • 1 msk röd lök, finhackad
  • 1 msk koriander, färsk och strimlad
  • Till servering
  • Guacamole
  • 1 dl naturell yoghurt, kan uteslutas
  • Instruktioner

    1. Mangosalsa: Skala och skär mango i tärningar. Blanda mango med limesaft, rödlök och färsk koriander. Smaka av med salt och peppar.
    2. Wraps: Fräs lök, vitlök och paprika i hälften av fettet ett par min. Häll upp på fat. Stek köttet i resten av fettet. Blanda i tacosåsen och låt den koka in något. Smaka av med salt och cayennepeppar. Värm wrapsen enligt anvisning på förpackningen. Vik dem som ett smalt kuvert och fyll dem med köttröra och grönsaker varvat. Toppa med mangosalsa alternativt guacamole eller matyoghurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    NikkiBells 1 mars 2009

    Vi äter ofta tacos i vår familj. Kul att tesata någon annat typ av tacos än den man gör varje gång, tack för detta recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben