3 sorters choklad dipp

Serverar: 8-10 portioner

Ha till säsongens exotiska frukter

Ingredienser

  • Vit chokladdipp
  • 100 g vit choklad
  • 1 äggula
  • 1 dl vispgrädde
  • Mörk chokladdipp
  • 100 g 70% premium choklad
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • Lemon Lime dipp
  • 100 g lemon lime choklad
  • 1 äggula
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Dela säsongens tropiska frukter i mindre bitar.
    2. Vit Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
    3. Mörk Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält.
    4. Lemon Lime Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
    5. Häll dippen i skålar och servera den rumstempererad tills frukterna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben