3 sorters choklad dipp
Serverar:
8-10 portioner
Ha till säsongens exotiska frukter
Ingredienser
Vit chokladdipp
100 g vit choklad
1 äggula
1 dl vispgrädde
Mörk chokladdipp
100 g 70% premium choklad
1 ½ dl vispgrädde
Lemon Lime dipp
100 g lemon lime choklad
1 äggula
1 dl vispgrädde
Instruktioner
Dela säsongens tropiska frukter i mindre bitar.
Vit Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
Mörk Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält.
Lemon Lime Hacka chokladen. Koka upp grädden och rör ned chokladen tills den smält. Rör ned äggulan.
Häll dippen i skålar och servera den rumstempererad tills frukterna.
Liknande recept
Fyra sorters choklad
5
12-15
2
Moussetårta med tre sorters choklad
4.7
16
5
Minimuffins med två sorters choklad.
4
12
4
Parfait med tre sorters choklad
5
30 min
6-8
2
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!