Äggfri bearnaisesås

Serverar: 6-8 portioner

Den var toppengod. Jag tog om av denna fast jag tål ägg/den vanliga.

Ingredienser

  • 1/2 tsk krossad vitpeppar
  • 1 tsk torkad dragon eller 1 msk färsk
  • 1 1/2 msk finhackad lök
  • 1 1/2 msk vinäger
  • 2 msk vatten
  • 4 dl lätt creme fraiche
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1/2 tsk salt
  • Ca 1 dl hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Koka samman peppar, dragon, lök, vinäger och vatten tills all vätska kokat in. Låt svalna.
    2. Blanda med creme fraiche och smaka av med soja, salt och persilja. Låt gärna såsen mogna ett par timmar före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben