Äppelkaka med havregryn och kanel
Serverar:
4 portioner
Tid:
40 minuter
Underbart saftig och god äppelkaka.
Ingredienser
4-5 äpplen
100 g margarin
3/4 dl socker
1 tsk kanel
4 dl havregryn
Instruktioner
Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Fördela margarinet i blandningen till en grynig massa. Strö den över äpplena.
Grädda i 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med glass eller vaniljsås. Smaklig spis!
Liknande recept
Äppelkaka med kanel
5
1 h
10-12
Smulpaj med äpple, havregryn och kanel
3.8
25 min
2-4
4
Barbros äppelkaka med smak av kanel
6
1
Gunnels äppelkaka med kanel
5
10
Äppelkaka supergod
4.3
1
12
Cheesecake med smak av kanel
50 min
6
Fias amerikanska äppelkaka
4.7
8
21
Amerikansk äppelkaka
4.5
45 min
8-10
23
Ninnis äppelkaka
30 min
6-8
1
Kommentarer (1)
mirage64
13 september 2009
Gott Gott
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Gott Gott