Äppelkaka med havregryn och kanel

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Underbart saftig och god äppelkaka.

Ingredienser

  • 4-5 äpplen
  • 100 g margarin
  • 3/4 dl socker
  • 1 tsk kanel
  • 4 dl havregryn
  • Instruktioner

    1. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
    2. Blanda samman de torra ingredienserna i en skål. Fördela margarinet i blandningen till en grynig massa. Strö den över äpplena.
    3. Grädda i 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med glass eller vaniljsås. Smaklig spis!

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    8-10
    23

    Kommentarer (1)

    mirage64 13 september 2009

    Gott Gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben