Amerikanska friterade gurkskivor

Serverar: 6-10 portioner

Detta testa jag, Sandra och min faster Mellanbellan. Såg receptet på tv igår från Usa. Förvånansvärt gott. Våga prova!

Ingredienser

  • 1 burk skivad ättiksgurka
  • 3 dl mjölk
  • 2-3 dl mjöl
  • Instruktioner

    1. Häll ut spadet från gurkan och lägg skivorna i mjölken 1-2 timmar, för att dra. Ta upp skivorna från mjölken och panera dom ordentligt i mjölet. Lägg dom i fritösen på 170 grader. De är färdiga när de flyter upp.
    2. Mycket gott som snacks eller tilltugg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    LaJefa 23 oktober 2008

    Tycker egentligen inte om varm inlagd gurka...men jag är öppen för förslag och kommer naturligtvis att testa. Ps! Får jag ärva duken sen??? hehe Kramis lillsyrran

    Evia 24 oktober 2008

    Smaka också dessa igår och det var förvånande gott faktiskt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben