Detta testa jag, Sandra och min faster Mellanbellan. Såg receptet på tv igår från Usa. Förvånansvärt gott. Våga prova!
Ingredienser
1 burk skivad ättiksgurka
3 dl mjölk
2-3 dl mjöl
Instruktioner
Häll ut spadet från gurkan och lägg skivorna i mjölken 1-2 timmar, för att dra.
Ta upp skivorna från mjölken och panera dom ordentligt i mjölet. Lägg dom i fritösen på 170 grader.
De är färdiga när de flyter upp.
Tycker egentligen inte om varm inlagd gurka...men jag är öppen för förslag och kommer naturligtvis att testa.
Ps! Får jag ärva duken sen??? hehe
Kramis
lillsyrran
Evia24 oktober 2008
Smaka också dessa igår och det var förvånande gott faktiskt.
Tycker egentligen inte om varm inlagd gurka...men jag är öppen för förslag och kommer naturligtvis att testa. Ps! Får jag ärva duken sen??? hehe Kramis lillsyrran
Smaka också dessa igår och det var förvånande gott faktiskt.