Annas krämiga klyftpotatis

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Fick detta en gång som tillbehör till grillat kött och det var supergott! Blir ungefär som potatisgratäng men med klyftor.

Ingredienser

  • Potatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • grovmalen svartpeppar
  • valfri örtkrydda
  • Instruktioner

    1. Skala och klyfta potatis. Lägg på en plåt och salta efter behov. Blanda ihop crème fraiche, grädde, grovmalen svartpeppar och valfri örtkrydda (jag har tagit pizzakrydda men det går bra med vilken örtkrydda som helst, t.ex oregano, timjan eller liknande).
    2. Smaka av ”såsen” och när du är nöjd häller du den sedan över potatisen.
    3. Grädda i ugn, 225 grader, ca 40-50 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Okänd 4 augusti 2008

    Verkligen supergott!!! Tack för ett gott recept :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben