Anns Kotlett

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 45 minuter

Supersmarrigt!!

Ingredienser

  • 4-8 benfria kotletter
  • 3 dl grädde
  • 5 dl creme fraiche
  • 1 dl soja
  • 2 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Lägg kotletterna i en ugnsform Blanda grädde, creme fraiche, soja och sambal oelek. Häll blandningen över kotletterna. Gratinera i ugn på 175 grader i ca 1½ timme (inte mer)
    2. Servera med pressad potatis, och en god sallad.
    3. ("Bli inte rädd om rätten ser mörk ut, det smakar inte bränt utan det är för att det är mkt soja")

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (3)

    saaandris 21 juli 2009

    Detta blir det att testa till middag idag. :) Verkar smarrigt!

    Jonsan35 24 december 2009

    Detta är gudomligt gott! Och det allra bästa, det sköter sig själv :-)

    mangu3 10 oktober 2010

    Värkar vara en smarrig rätt.....

    Relaterade Artiklar

    Husman
    Visst är det härligt med riktigt svensk husmanskost? Det blir man a...

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Stek rätt!
    Det finns många knep för att känna om köttet är lagom stekt men det...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben