Apelsintoppar
Serverar:
60 portioner
Så gott och kul och bjuda på.
Ingredienser
200 g vit choklad
150 g margarin
3 ½ dl Dansukker florsocker
Rivet skal av 1 apelsin
1 msk apelsinjuicekoncentrat
Garnering
Dansukker pärlsocker
Instruktioner
Smält chokladen över vattenbad.
Rör matfett och florsocker lätt och luftigt.
Tillsätt apelsinskal och apelsinjuice.
Blanda i den smälta chokladen, lite i sänder, och rör tills krämen kallnat.
Spritsa eller klicka ut smeten i formar.
Strö pärlsocker på en del av topparna.
Liknande recept
Saffranscheesecake med apelsintopp
8-10
Vaniljpannacotta med apelsintopp
4
Apelsintoppar med kardemumma
30
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!