Åsas bacon och tonfisksås

Serverar: 3-4 portioner

En enkel och snabb måltid till lunch eller middag.

Ingredienser

  • 2 paket bacon á 140 g
  • 1/2 skivad purjolök
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 5 dl lätt creme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Spaghetti
  • Grönsallad
  • Instruktioner

    Strimla och stek baconet. Tillsätt purjolöken och stek försiktigt. Häll av tonfisken och värm tillsammans med baconet och purjolöken. Rör ner creme fraichen och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Servera med spagetti och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Heisjo 9 mars 2008

    Jättegott. Toppenenkelt att laga, blir mycket sås så det räcker till lunch imorgon oxå!

    eo79 22 februari 2010

    Mums!!!!!! Tack för ett supergott recept å så enkelt! Det här är en favorit bland pastasåser i vår familj.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben