Astrids mandelbröd
Serverar:
60 portioner
Kaka i långpanna med blockchoklad.
Ingredienser
250 g smör
2½ dl farinsocker
1 tsk vaniljsocker
4 3/4 dl vetemjöl
150 g hackad mörk blockchoklad
200 g hackad oskållad mandel
Instruktioner
Rör matfett och socker poröst. Blanda i mjölet, choklad och mandel.
Bred ut degen i smord liten långpanna ca 20x30 cm och grädda kakan i ca 175 grader varm ugn 20-25 minuter.
Skär kakan varm till lagom kakbitar och låt dem kallna innan de tas ur långpannan.
Liknande recept
Farmor Astrids korintkakor
4.7
40
1
Hannas mandelbröd
30 min
40
Mandelbröd
10 min
4
Astrids rotfruktsgryta på mitt sätt
1 h 30 min
4-5
Guldsmör
5
15 min
4-6
Lakto-ovo-vegetariska smörgåstårte-mackor
30 min
4
Astrids sockerkaka
5
45 min
10
Astrids låda
4
Mandelbröd från Toscana
80
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!