Bacon Gösfilè

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det går också med Abborrfilè! Lika gott!

Ingredienser

  • 4 st gösfile`er
  • 1 paket mjukost (räkor)
  • 1 brk matlagningsgrädde 17%
  • 4 st baconskivor
  • salt
  • fiskkrydda
  • curry
  • peppar
  • Instruktioner

    Salta och krydda fileèrna på båda sidor! Vänd ryggsidan upp linda in en baconskiva i varje filè, fäst med tandpetare. Bryn filèerna i stekpanna tills dom är gyllenbruna runtom. Gärna i smör! Mixa ihop grädden och färskosten, häll över fiskrulladerna och in iugnen i en passlig ugnsform som först smörjes med lite smör. Låt vara Ca 10 min i 220 grader varm ugn. Kokt potatis och grönsaker till! Lycka till! Ingvar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben