Bacon -och champinjonröra med en touch av kokos

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

En krämig och god svampröra med bacon och haricoverts. Den doftar och smakar ljuvligt av kokos. Går utmärkt att ha som röra till pasta eller kött. Detta är även ett bra LCHF recept som man kan äta som det är tillsammans med en sallad.

Ingredienser

  • 1.5 hg färska champinjoner
  • 1 paket bacon
  • 150 g haricort verts
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 3 tsk kokosnötsolja eller 1 dl kokosmjölk
  • 2-3 msk kokosflingor
  • Citronpeppar eller vanlig peppar
  • Instruktioner

    1. Skiva champinjonerna och skär/klipp baconet. Stek först upp baconet till det har fått färg. Lägg i de frysta haricort vertsen till de har tinat upp i stekpannan.
    2. Häll sedan i champinjonerna och låt steka ett tag. Ringla över lite smör om man vill. Häll sedan över vispgrädden och kokosnötsoljan/kokosmjölken. Smula ner buljongtärningen och låg puttra tills allt binder sig
    3. Tillsätt kokosflingorna och peppra en aning. Behövs inget salt med tanke på buljongtärningen.
    4. Voilá!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben