Serverar: 4 portioner
Jag använde den större mängden av bacon och mjöl och det blev mumsigt värre
Klipp baconskivorna i 2 cm långa bitar. Bryn dem i het panna. Ta upp dem. Pensla långpannan med lite baconfett. Vispa samman äggen, osten och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och rör alltsammans till en slät smet. Blanda i resten av mjölken och de brynta baconbitarna. Häll smeten i en långpanna och grädda i 225 graders ugnsvärme i ca 30 minuter eller tills pannkakan fått gulbrun färg.
Denna pannkaka vara bara så god. Du får fyra stjärnor av mig.// Lena
Hej Jag testade din Ostpannkaka, den blev ganska god kanske inte riktigt i min smak, man förväntar sig kanske att det skall smaka pannkaka, och så tog jag västerbotten ost och det kanske inte var så bra i denna anrättning. Men den var kul att testa. tack för receptet.