Bacon och tomatpasta

Serverar: 1 portioner

Inte provat än...

Ingredienser

  • 50 g pasta
  • 50 g kotlettbacon
  • 1 purjolök
  • 1 tomat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Riven mager ost 10%
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Skär baconet, purjon och tomaten i bitar. Skala och hacka vitlöken. Stek baconet i olja i en stekpanna. Låt vitlök och tomater fräsa med på slutet. Koka purjolöken i pastavattnet när det återstår 3-4 minuter av koktiden.
    2. Häll av vattnet och rör i baconet och tomaterna. Krydda med salt och peppar.
    3. Strö över ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben