Bacongryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

bästa recept. Smalmat

Ingredienser

  • 2 pkt bacon
  • 250 g fäska champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 2 - 3 pressade vitlöksklyftor
  • 2 dl fraiche (max 5 %)
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    1. 1. Dela och bryn baconen. När baconen är färdigstekt lägg det på ett papper och diska ur stekjärnet innan du använder det igen, så du blir av med överflödigt fett. 2. Skiva svamp och tärna paprika. Värm svamp, paprika och vitlök i en kastrull. 3. Blanda i bacon och fraiche. Krydda med salt och peppar. 4. Servera med fullkornspasta och en sallad.
    2. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4-5

    Kommentarer (1)

    generalsilver 28 september 2008

    Kalasgod bacongryta. Hade i lite mjölk och maisena för att få den lite mer såsig. :) rekommenderad.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben