Baconlindad och ostfylld korv

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mer smak på korven

Ingredienser

  • 4 korvar, typ Bratwurst eller lunchkorv
  • 100 g brieost
  • 8 skivor bacon
  • ½ kruka basilika
  • Att äta till
  • Kryddig tomatsås (färdig pastasås på burk)
  • Buljongkokt bulgur
  • Majs
  • Instruktioner

    Snitta korvarna på längden, som korvbröd. Skär osten i smala remsor. Fyll korvarna med ost och 2-3 blad färsk basilika i varje korv. Avsluta med att linda korvarna med bacon. Stek korvarna på ugnssäkert fat i 200 graders ugn i 20 min. Koka bulgur i grönsaksbuljong enligt anvisning på förpackningen. Värm tomatsås och majs. Garnera gärna med extra basilika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben