Baconlindad korv med sting

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Otroligt god och smakrik korvrätt.

Ingredienser

  • 400 g falukorv med hög kötthalt
  • 6 skivor bacon
  • 2 tomater
  • 1 gul lök
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk ketchup
  • 2 msk bostongurka
  • 10 skivor ost med smak
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ett snitt längs med korven men inte riktigt hela vägen igenom.
    2. Skär löken och tomaten i skivor. Lägg en strimma ketchup och senap i skåran och fyll på med bostongurka.
    3. Proppa ner löken, tomaten och osten i skåran och snurra baconskivorna runt korven.
    4. Lägg korven i en smord ugnsfast form och om du inte får ner all tomat och lök i skåran, lägg resterande runt korven i formen.
    5. Grädda i 25 minuter.
    6. Servera med potatismos och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben