Salladsdressingen som aldrig skär sig! Helt omöjlig att misslyckas med. Oslagbart god.
Sänker GI värdet på din måltid.
Ringla det för vilken sallad som helst, eller doppa lite bröd i dressingen när ingen ser, den är bara för god! Jag höftar alltid så receptet är inte hundra, du får smaka dig fram..
Ingredienser
1 dl vitvinsvinäger
1 dl olivolja
3-4 msk grov senap
Italiensk salladkrydda
Variationer
1 vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Persilade
Instruktioner
- Använd en flaska med tätslutande lock.
- Blanda alla ingredienser. Ta gärna mycket salladskrydda. Senapen är super : syrlig och god, samt binder dressingen så den inte skär sig. Det är viktigt att smaka av, smaken är som baken och vissa vill ha den väldigt syrlig
- Förvara i kylskåp. Håller sig nog minst ett år skulle jag tippa. Men jag hinner fylla på den varannan vecka så jag kan inte svära på det!
Liknande recept
Kommentarer (0)