Bästa Salladsdressingen

Tid: 2 minuter

Salladsdressingen som aldrig skär sig! Helt omöjlig att misslyckas med. Oslagbart god. Sänker GI värdet på din måltid. Ringla det för vilken sallad som helst, eller doppa lite bröd i dressingen när ingen ser, den är bara för god! Jag höftar alltid så receptet är inte hundra, du får smaka dig fram..

Ingredienser

  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl olivolja
  • 3-4 msk grov senap
  • Italiensk salladkrydda
  • Variationer
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Persilade
  • Instruktioner

    1. Använd en flaska med tätslutande lock.
    2. Blanda alla ingredienser. Ta gärna mycket salladskrydda. Senapen är super : syrlig och god, samt binder dressingen så den inte skär sig. Det är viktigt att smaka av, smaken är som baken och vissa vill ha den väldigt syrlig
    3. Förvara i kylskåp. Håller sig nog minst ett år skulle jag tippa. Men jag hinner fylla på den varannan vecka så jag kan inte svära på det!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben