Barnens kycklingpanna

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott även för vuxna

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé
  • 140 g bacon
  • ½ rödlök
  • 200 g blandade wokgrönsaker
  • 2 msk ketchup
  • ½ msk senap
  • 1 dl matgrädde
  • Curry
  • Svartpeppar
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i lagom stora grytbitar och fräs i smör tillsammans med finhackad lök. Krydda med curry, svartpeppar och örtsalt.
    2. Klipp baconet i små bitar och lägg i tillsammans med grönsakerna. Låt det hela få lite färg.
    3. Blanda i ketchup, senap och matgrädde och låt det puttra på låg värme under lock tills grönsakerna mjuknat.
    4. Servera med ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    liisa67 5 september 2011

    Jag kommer att göra den igen. Gott, Lätt och snabb rätt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben