Barnen måste också få sitt!
Gör en dubbelsats om vuxna också vill ha.
Ingredienser
500 g blandfärs
1 dl ströbröd
1 dl mjölk
1 litet ägg
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 msk hackad gul lök
1 msk potatismjöl
Smör till stekning
Instruktioner
- Blanda ströbröd med mjölken. Låt svälla 10 min.
Tillsätt ägg, salt, peppar, lök, och potatismjöl. Rör ner färsen och arbeta ihop till en smidig smet.
- Forma färsen med vattensköljda händer till små bollar. Stek dem gyllenbruna i smör. Skaka pannan då och då. Efterstek på svag värme.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Barnkalasdax
Statistik tillbaka visar faktiskt att det är många barn som föds i...
Hur jag blev matlagare
Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...