Barnens köttbullar

Barnen måste också få sitt! Gör en dubbelsats om vuxna också vill ha.

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 1 litet ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk hackad gul lök
  • 1 msk potatismjöl
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Blanda ströbröd med mjölken. Låt svälla 10 min. Tillsätt ägg, salt, peppar, lök, och potatismjöl. Rör ner färsen och arbeta ihop till en smidig smet.
    2. Forma färsen med vattensköljda händer till små bollar. Stek dem gyllenbruna i smör. Skaka pannan då och då. Efterstek på svag värme.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Barnkalasdax
    Statistik tillbaka visar faktiskt att det är många barn som föds i...

    Hur jag blev matlagare
    Förmodligen åt jag för första gången i mitt liv vid nästan sex års åld...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben