Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Goda köttbullar med lite annorlunda smak.
Arbeta samman färsen med övriga ingredienser till en smidig färs. Forma till runda bolllar. Stek köttbullarna i lite matfett tills de är genomstekta. ( Efterstek dem ev. i ugnen i ca 15 minuter ). Fräs ur stekpannan med vattnet och red av med mjöl, grädde, kokosmjölk, fond, chilisås, salt och peppar till en krämig sås. Koka äggnudlarna ca 3-4 minuter i lättsaltat vatten. Blanda ner de wokade grönsakerna i nudlarna och rör om. Servera köttbullarna med sås och nudlar och de wokade grönsakerna.
mycket gott
Hej Evaldo, har testat detta jättegoda recept. Tog dock bort all matlagningsyoghurt och mager grädde som fanns i receptet. Riktig grädde ska det vara, inte kemisternas försök att efterlikna den äkta varan. Tack så hemskt mycket för receptet. Sparat och kommer med all säkerhet använda igen.. Ingemar