Serverar: 10-16 portioner
Dessa köttbullar är enkla att göra därför att man kokar dem innan man steker dem. Ska de frysas så gör man det efter kokningen.
Blanda alla ingredienser och rulla köttbullarna. Kokas i lättsaltat vatten i ca 5-10 min. Brynes efteråt antingen före eller efter infrysning, men före servering.
Potatisgratäng
Potatis är basen i många av våra mest svenska rätter. Trots att potati...
Potatismos
Inga fiskpinnar utan potatismos till! Det håller säkert många svenskar...
Kalvköttbullar med potatismos och purjolök-timjansås
En fin hösträtt med svenska smaker. Kalvköttbullarna är fyllda med...
Jag Har nu gjort 3,6kg av dessa goda julköttbullar. Tonårs dottern gillade inte senaps smaken, men vi andra tycker att de var jätte goda. Ska främst barn äta dem kanske ska man dra ner eller utesluta senapen helt, och ta i en halv tesked kryddpeppar i stället. Jag kommer ta och göra detta recept igen. Skrivet av Sockertroll1. 19:e dec 2010, 13:26