Bearnaisesmör

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Pefekt och gott tillbehör till stekt och grillat kött.

Ingredienser

  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk torkad dragon
  • ½ tsk grovmalen vitpeppar
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 75 g rumsvarmt smör
  • ½ dl finhackad persilja
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 krm salt
  • Instruktioner

    1. Blanda vinäger, vatten, dragon, peppar och lök. Koka blandningen tills vätskan nästan torkat in. Låt kallna och sila.
    2. Blanda det med smör, persilja, senap och salt. Lägg på plastfolie och forma till en rulle. Lägg i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben