Serverar: 2-3 portioner
Tid: 20 minuter
perfekta som förrätt, men funkar utmärkt med sallad och en pilsner om det kommer oväntade gäster
Dela smördegs plattorna ipå mitten i ca 10*10cm och kavla ut dem lite smält osten i en kastrull skiva ner skinkan i sm stavar, och lägg den i den smälta osten klicka på en stor klick på varje smördegs platta ( mitten) vik över smördegen till snygga trekanter och använd en gaffel på sidorna för att försluta dom sen kan man pensla dem med ägg om man vill sätt dem i ugnen på ca 175 grader tills de fått fin färg servera med en sallad och kall öl
jätte goda.. perfekt vicknings plock...
Supergoda!
Funkade superbra som middag! Gjorde mig två stycken, så tillsammans med grönsallad och mangorajadressing har jag haft en riktig fredaxnjutning! Gissa om detta kommer att spridas....mums! Tack så hjärtligt för receptet! Vitlöksosten fick förresten sällskap av en liten driva vanlig riven ost också - älskar smält ost...
Lätt att fixa ihop men ändå en kanongod förrätt! Perfekt...
Detta var supergott, det har vi gjort några gånger.
Väldigt enkelt och gott! Kan tänka mig variera denna lilla rätt med stekta färska champinjoner i stället för skinka..
Det var jättegott, hade 1 brk cantadou paprika/chili. Ugnen höjde jag till 225 grader.
Supergoda och frasiga. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Denna förrätt, höjde jag, till skyarna. % poäng.
5 p, skulle det va,
You saved my day ! Jag köpte ett paket med massor av små smördegsplattor på Vivo för 5:- för att det var billigt. Nu vet jag vad jag ska göra med dom ..Tack :)
Kanongod förrätt eller fredags snacks:-) Kräver sallad och öl för att bli komplett!!
Jättegoda, jag gjorde dom med cantadou 4 -pepparaost. 5:a i betyg.
Supergoda...... och lätta att göra :) Vi åt dem till förrätt ena kvällen men de gav mersmak så vi gjorde dem som kvällssnacks kvällen efter också ;)
Gjorde egen smördeg, tar sin lilla tid men uj så mumsigt de blir! Goda att värma på dagen efter också :)