Bhageeras chokladfondue

Serverar: 4 portioner

Är du en mansvalp som dessutom är lite gottegris? I så fall borde du ta och prova Baheeras chokladdipp (chokladfondue).

Ingredienser

  • 1,25 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 400 g mörk choklad
  • 2 dl ljus sirap
  • Frukt och bär, t ex jordgubbar, banan, hallon och ananas
  • Instruktioner

    1. Blanda samman socker och vatten och värm till en jämn sockerlag.
    2. Smält chokladen över vattenbad eller i micron. Gör chokladsås: Ta den smälta chokladen och tillsätt sirapen i en kastrull med värme på, rör om hela tiden!
    3. Tillsätt sedan sockerlagen till den konsistens man vill ha på sin fondue. Skär frukter i lagom stora munsbitar. Doppa och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben