Chokladfondue med exotiska frukter

Serverar: 7 portioner

Tid: 30 minuter

En väldigt god och trevlig efterrätt.

Ingredienser

  • Marabou mjölkchoklad ca 1000 g
  • 3 kiwi
  • 1 ananas
  • 2 bananer
  • ½ vattenmelon
  • Marsmallows
  • 1 papaya
  • 1 mango
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i fonduegryta.
    2. Skala, rensa och skiva upp alla frukter till tärningar. Lägg dem snyggt på fat och doppa frukterna i chokladen.
    3. Klart!
    4. En väldigt trevlig efterrätt då man kan sitta och prata medan man har det gott och trevligt.
    5. Man behöver inte ha alla frukter som står det är bara förslag till vad man kan ha till chokladen. Man kan även ha apelsin, äpplen och päron till denna underbara efterrätt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben