Chokladfondue med exotisk frukt och rostad kokos
Serverar:
4 portioner
Gott
Ingredienser
200 g mörk choklad 70 %
½ dl mellangrädde
1 dl kokos eller pistagenötter, osaltade Cashewnötter
Banan
Melon
Päron
Instruktioner
Värm grädden i en kastrull. Bryt ner chokladen och låt den smälta.
Rosta kokosen i en torr het stekpanna under omrörning.
Skala och skär valfri frukt i bitar.
Doppa frukten i chokladen och vänd den i kokos.
Liknande recept
Vaniljgröt med exotiska frukter och vaniljyoghurt
1
Kladdkaka med honung och rostad kokos
1
Exotisk köttgryta med frukt
4
Ananasspett med rostad kokos
12
Ljummen chokladdessert med exotisk frukt
4
Gratinerad frukt med kokos
4
Minicharlotte med exotiska frukter och citronkräm
6
Rostad müsli med kokos och tranbär
Vit chokladfudge med rostad kokos
50
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!