Björnbärspaj på enkelt sätt

Serverar: 8 portioner

Tid: 45 minuter

Enklare än så här blir det inte

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 1/4 dl vetemjöl
  • ca 400 g björnbär
  • ca 25 g smör
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en pajform ca 25 cm diam. Vispa ägg och socker poröst, vänd ner vetemjöl. Häll smeten i formen. Lägg i björnbär, eller annan bär och frukt. Hyvla smör över hela pajen, strö över pärlsocker. Grädda i nedre delen i ugnen i ca 25 min.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben