Blandsvamp pastasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt god pastasås som egentligen var tänkt som fyllning i ravioli med såsen vid sidan av.

Ingredienser

  • 300 gram blandsvamp
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 röd spansk chili finhackad
  • ½-1 paket bacon, 240 gram
  • 2-3 msk kalvfond, koncentrat
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl vatten
  • 1 dl mozzarellaost
  • 1 dl parmesan, riven
  • 1-2 dl bladpersilja, finhackad
  • 5 dl bladspenat, finhackad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Stek svampen och löken och mot slutet baconet, lägg över i en kastrull/gryta och tillsätt crème fraiche och vatten med allt utom parmesanosten och låt puttra ca 5-10 minuter.
    2. Blanda ner den kokta pastan och servera med riven parmesan över.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (1)

    monicadanell 20 november 2011

    hej och tack för ett god pastasås kommer att göra om den flera gånger 5 poäng monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben