Bloody Devil

Serverar: 1 portioner

"No light. No hope. November. Mörkrets herre är här igen. Åter lägger han sin gråsvarta filt över vår tillvaro, åter tas ljuset ifrån oss. Men nu är vi beredda. Vi slår tillbaka. Vi bekämpar dysterheten, melankolin och ledan med sprakande eld, starka färger, brinnande kryddor, heta känslor, svettig musik och besinningslöst party. Njut av segerns sötma redan nu, det är så här den smakar".

Ingredienser

  • 6 cl pepparvodka
  • 25 cl tomatjuice
  • 2 stänk tabascosås
  • 2 stänk worcestershiresås
  • 1 cl citronjuice
  • 1 krm sellerisalt
  • Iskuber
  • 1 tsk pepparrot (nyriven)
  • Tillbehör
  • 2 chilifrukter (röda)
  • 1 cocktailtomater
  • 1 stjälk stjälkselleri
  • Svartpeppar (nymald)
  • Instruktioner

    1. Fyll ett highballglas till hälften med is.
    2. Riv pepparrot.
    3. Skaka några isbitar i en shaker med vodka, tomatjouice, tabasco, lite sellerisalt, lite riven pepparrot och worcestershiresås.
    4. Sila upp i glas och lägg lite riven pepparrot överst, samt vrid ett par varv med peppar-kvarn över.
    5. Garnera med stjälkselleri, cocktailtomat och chilifrukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben