Broccolipasta med Apetina

Serverar: 4 portioner

Smalpasta! Apetina, oliver och broccoli samsas väl i en god sås tillsammans med nykokt pasta.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 gul lök
  • 2 tsk smör
  • 2 1/2 dl Kelda lagalätt
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 krm svartpeppar
  • Ev 1/2 tsk salt
  • 100 g Apetinaost 13%
  • 5 grovhackade svarta oliver
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skär broccolin i små bitar och låt den koka med pastan några min på slutet.
    3. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt gräddmjölk, smulad buljongtärning och peppar. Låt det koka några min. Smaka av med salt.
    4. Häll såsen över pastan och broccolin. Strö över smulad ost och oliver.
    5. Tips! Lägg gärna till ruccola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben