Brödpudding med choklad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Världens godaste dessert!

Ingredienser

  • 4 skivor ljust rostbröd
  • 3 msk smör
  • 1 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 3 msk socker
  • 2 ägg
  • 50 g smält mörk choklad
  • 1 dl vaniljsås
  • Instruktioner

    1. Skär brödet i tärningar, ca 2 cm stora. smält smör och blanda grädde, mjölk, socker, ägg. Häll över brödet och låt dra i några minuter.
    2. lägg brödbitarna i portionsformar ställ in i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter, tills puddingarna blivit fluffiga.
    3. Gör ett litet hål i mitten och häll i lite vaniljsås och droppa chokladen över puddingen
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben